Згідно з Законом України "Про доступ до публічної інформації"

Про доступ до публічної інформації

Згідно з Законом України від 13.01.2011р. №2939-V1 « Про доступ до публічної інформації» метою якого є забезпечення прозорості та відкритості суб’єктів владних повноважень і створення механізмів реалізації права кожного на доступ до публічної інформації.

Відповідно до ч.2 ст.1Закону №2939 –публічна інформація є відкритою крім випадків встановлених законом.

Цей Закон не поширюється на відносини щодо отримання інформації суб’єктами владних повноважень при здійсненні ними своїх функцій, а також на відносини у сфері звернень громадян, які регулюються спеціальним законом.

Відповідно до Закону України №2939 «Про доступ до публічної інформації»: публічна інформація - це відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб’єктами владних повноважень своїх обов’язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб’єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених цим Законом.

КНП «КБД «Антошка» є комунальним медичним підприємством, у складі якої діє служба обліку та медичної статистики. Цей підрозділ буде реалізовувати права громадян на доступ до публічної інформації, розпорядником якої є КНП «КБД «Антошка» в особі в.о. директора Анатолія Романова.

Надання публічної інформації здійснюється у відповідь на інформаційний запит.

Запит від особи на отримання інформації складається у довільній формі. При цьому необхідно вказати:

  1. Ім’я та прізвище запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер телефону;
  2. Опис інформації , яку запитувач хотів би отримати (вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит);
  3. Підпис і дату.



Для оформлення інформаційного запиту:

Письмово за адресою :


КНП «Краматорський будинок дитини «Антошка»,

вул. Двірцева буд.67-ф, м. Краматорськ, Донецька обл. 84331

( на конверті вказати «Публічна інформація»).



Під час військових дій інформаційний запит може прийматися тільки на електронну пошту:



Електронна пошта : domrebkram@ukr.net