ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ 2020


ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ
1 червня 2020р прийшлося на дні, коли у нашому місті продовжувалися карантинні заходи, які обмежують спілкування людей. Але, незважаючі на новітні умови життя українців,  є люди, які турбуються про життя вихованців нашого закладу.         




27.05.2020р  представники  «Опозиційної платформи-за життя»  завітали з подарунками до Краматорського будинку  дитини «Антошка».   Іграшки , фрукти та солодощі ніколи не бувають зайвими  у нашому домі. Бойко Юрій  Анатолійович  та  Королевська Наталія  
під час  своєї   діяльності  не обминають проблеми вихованців та працівників нашого закладу .



Давні та щирі друзі Краматорського будинку дитини «Антошка»   - «Новокраматорський машинобудівний завод».
 Депутат міської ради м. Краматорська,  Голова правління генеральний-директор « НКМЗ»  Суков Генадій Сергійович та представники  профспілки та молодіжної організації  ТітоваН.Є , Скачко М.А.
Адміністрація  та профспілка заводу цього разу дуже вчасно  вирішили питання  з заміною  водонагрівача, який вийшов із ладу на новий. Маленькі діточки будуть мати змогу митися теплою водою, яка ллється з крана, а не з ковшика. Це безпечно і так необхідно для малечі.





Цього року  у дитячому будинку  були постійні  помічники – військові.

Краматорський погранотряд , виконуючі свої  військові обов’язки  знає, що у місті є будинок, де можна побачити радісні оченята дітей.  Військові, які знаходяться далеко від своєї домівки, можуть почути дитячі голоси діточок, яких вони захищають. У минулому році вони мали змогу потримати діточок на руках, послухати перші спроби декламації  українських віршів. В цьому році вимоги карантину не дозолили  отримати позитивні емоції від контакту з дітьми. Але військові привезли двійний дитячий візок  у якому зразу двоє діточок будуть мати можливість гуляти і бачити мирне місто.

  



ВОО «Землячество-Родной Донбасс»  у особі Бахтеєвій Т.Д.    приділили увагу проблемі захисних засобів для співробітників закладу та поповнили запас вітамінів для малят  .

 «Громадська ініціатива»  - Штепа Н.І м. Слов’янськ  у цьому році   вже були на подвір’ї нашого закладу.  Їх  бажання  вирішити проблеми здорового  виховання діточок теж перевершило «карантинні вимоги» цього року. До  закладу вони привезли не тільки дитячий одяг , іграшки та фрукти, а й такі потрібні зволожувачі повітря.


Посмішки дітей - це, мабуть ,найкраще, що може радувати погляд.
Велика подяка та доброго здоров’я усім, хто  піклується про  щасливе  та добре життя діточок, які ростуть у   «Краматорському будинку дитини «Антошка».