День захисту дітей


         ДЕНЬ ЗАХИСТУ  ДІТЕЙ

     У 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини, згідно з якою кожна держава зобов’язана поважати та  заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля й відпочинок та сприяти наданню для цього відповідних можливостей. День захисту дітей – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, надання їм можливості зрости  щасливими і в майбутньому  стати добрими батьками та громадянами  своєї країни.
Краматорський будинок дитини «Антошка» є осередком виконання захисту дітей України, які з різних причин лишилися любові та опіки рідних батьків. Кожен день праці у закладі є днем захисту дитини. Заклад для них це - родина! Та ще й – багатодітна родина! Як і в кожній родині, де зростають діти є багато клопоту, адже їм від 2-х місяців до 4 рочків. В Україні є добра традиція допомагати дітям.
   Цього року на свято до дітей  завітали з подарунками добрі та небайдужі люди , які заради посмішки дітей та розуміння, що діти ростуть  у будинку дитини, але мають свіжий  різнобарвний одяг, свіжу постіль , іграшки для розумового розвитку, їдять свіжі фрукти, для миття брудних ручек та ніжок мають гарячу воду та інше… За все це  -  ЩИРО ДЯКУЄМО!
НОВОКРАМАТОРСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД
КРАМАТОРСЬКИЙ ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН
Мережа магазинів «Ногтевая фея»  та інші  з добрим серцем , небайдужі люди !!!

ДОБРОГО ЗДОРОВ’Я ТА ЩАСТЯ УСІМ ЛЮДЯМ, ЯКІ І В БУДНІ І В ДНІ СВЯТ ДОПОМАГАЮТЬ У ПІКЛУВАННІ ПРО ДІТОЧОК, ЯКІ РОСТУТЬ  У КРАМАТОРСЬКОМУ БУДИНКУ ДИТИНИ «АНТОШКА»